thea3

Thea

Thea har vert fast inventar på Stall Stølan i mange år. Det begynte med rideskole da hun var seks år gammel og etter det deltok hun på rideleirer i de fleste ferier. Etterhvert gikk hun over til å bli fast medarbeider som rideleirleder sammen med Line. Utenom leirene har Thea vert mye her på stallen å bidratt. Nå tar studiene mest tid, men hver leir er hun på plass for å ta med en kjekk gjeng ut på ridetur og har vi behov for hjelp på helg stiller Thea gjerne opp. Et arbeidsjern uten like som også har utviklet seg til å bli en dyktig rytter. Thea har de siste årene også vert med oss på en del stevner og er fast medlem av Team Nordmør. Sammen med hesten sin Dvergur har det blitt mange fine plasseringer og premier å ta med hjem.

Tusen takk for all hjelp, vi hadde ikke klart oss uten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *