syn1

Salgshest – Sýn SOLGT

Vi fortsetter med dagens salgshest i 2015!

Hos oss får du kjøpt gode og trygge hester til ditt formål. Ikke nøl med å kontakte oss om du er på utkikk etter hest. Vi har hester til alle, tur/ familiehest til topp konkurransehest!  Sýn fra Thorsethgarden
Far: Trúr frá Wetsinghe (8,22)
Mor: Snekkja frá Kirkjubæ (8.04)
Reg.nr: NO2006215076
Alder: 9
Bruksområde: Ridehest, avlshoppe

Supersnill hoppe etter verdensmesteren Trúr fra Wetsinghe og 1.pr hoppen Snekkja frá Kirkjubæ. Syn har gode adskilte grunngangarter med fine bevegelser. Hun er ikke gangsatt og selges derfor til redusert pris til rett kjøper. Godt utdannet og veldig lydig. Har vert med på noen turer i leir rekken i 2014 og har vert eksemplarisk med sine små ryttere. Med god stamme, pent eksteriør, gode gangarter og et herlig lynne er hun også en flott hoppe å avle på!

syn2

Én kommentar til «Salgshest – Sýn SOLGT»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *