OH8

Salgshest – Óliver

Óliver fra Hellesylt
Far: Globus fra Jakobsgården
Mor: Skalmøld fra Dýrinnustødum
Reg.nr: NO2011115108
Alder: 4
Bruksområde: Unghest, ridehest, gangartshest

Supersnill vallak etter Globus fra Jakobsgården selges til rett hjem. Óliver er 4 år og under utvikling til å bli en god ridehest. Trivelig og kjekk vallak som går godt ilag med alle. Har ikke vert skadet eller syk. Viser alle gangarter, men velger tølten under ridning. Meget behagelig hest å ri på! Kan rides alene og sammen med andre uten problemer. Han kan det grunnleggende som å vike for skjenkel, sideførende øvelser som flytte frempart og bakpart o.l. Vi jobber nå med ettergift i bakpart og form/samling på hesten. Han jobber godt under seg selv løslongering/ dobbellongering i rundpaddock og traver da fint med god takt og ettergift for tøylen. Passer til den som ønsker seg en super turhest, tøltmaskin, kurshest eller en fremtidig konkurransehest. Kan håndteres av alle og rides av de fleste med mer trening. Passer ikke som førstegangshest på grunn av alder og trenings stadie.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *