Luna

Salgshest – Luna

Luna fra Talberg
Mor: Stjarna frá Hofsstöðum
Far: Burkni frá Borgarhóli
Reg.nr: NO1997215234
Bruksområde: Avlshoppe

Stall Lerbrua v/Ellinor Moen vurderer å selge sin flotte avlshoppe. Luna er 2 premiert, med 1 premie for rideegenskaper. Ei flott 5 gjenger hoppe med utrolig godt lynne. Hun gir flotte lett-temte avkom med godt lynne, gode bevegelser og god vilje. Hun er ei kjempeflink mor til sine føll, aldri hatt problemer under følling, og har alltid tatt seg med en gang de gangene hun har vært hos hingst.Hun er nå drektig med Litli-Tøfri fra Nerbø og har føll ved fot etter samme hingst (hoppeføll). Selges nå meget rimelig ved hurtig avgjørelse, pakkepris på drektig hoppe+føll ved fot kr 38 000,- Luna er forsikret i Agria, forsikring kan føres over på ny eier.

Vi er behjelpelig med transport!!

Ta kontakt med Ellinor for mer info/bilder.

Ellinor Moen
lerbrua@hotmail.com
www.stall-lerbrua.com

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *