helg_mai

Skolehestene

Det nærmer seg starten på leirsesongen og skolehestene er i form etter en vinter med trening og rideskole. Disse fantastiske hestene gjør en utrolig innsats hele året og det finnes ikke snillere og flinkere hester.
Skolehestene er viktige medarbeidere i tillegg til de tobeinte og lærer store som små nye ting hele tiden, både på og av hesteryggen. I tillegg til at barn og voksne får lære seg å ri, ligger det mye mer bak som man kanskje ikke tenker over. Hestene lærer oss å ta ansvar, vise hensyn, dele, lede og mye mer. De er også utrolig gode samtalepartnere å lytter med hele seg til den som har mye på hjertet. Ingenting som er bedre en en ordentlig hesteprat! Disse fantastiske hestene er med på å hjelpe, utdanne, utvikle og forme oss til å bli gode og sterke mennesker.

Vi hadde ikke klart oss uten!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *