Flotte turer i skogen

06.10.14 Høstferie

Denne uka er det høstferie og dermed høstleir hos oss. Så i dag kunne vi ta imot femten hesteglade fulle med forventninger. Etter ankomst og lunsj var det bare å få på hestetøyet og ut å sette igang med ukas første dag med hestegøy.Uten om rideleir så er vi godt igang med trening og temming av nye og spennende hester. Så vi vil etterhvert få flere hester som blir klare til salg og noen skal få æren av å begynne jobben som læremestere til alle som er her å rir med oss.

hostferiemandag

I morgen blir det en ny, spennende og lærerik dag for gjengen på leir. I tillegg kommer Kari-Anne Strømmen fra Norsk Salsenter som skal tilpasse saler på våre og tilreisende hester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *