12140086_1071095426276424_7888966957763658825_o

Oktober i bilder

Høsten er her og dagene er fulle av kjekke oppdrag! Vi startet oktober med en uke med høstleir sammen med en herlig gjeng. Så har flere og flere hester kommet hjem fra beite for å starte ny treningssesong. Vi har fatt satt i gang noen lovende unghester og potensielle kåringsemner som vi gleder oss til å jobbe videre med mot neste sommer. Så har vi flere flotte salgshester som vi holder i gang til rette kjøper dukker opp. Det har vert fullt opp med treningshester uten i fra, noen til temming, innridning, gangsetting og videreutvikling. Inn på tunet er godt i gang på tirsdager og torsdager igjen og gjengen koser seg med varierende oppgaver.
Ultralyd av avlshoppene er unna gjort, og neste år øker flokken med tre nye spennende hester. Rideundervisning på Osmarka er i full sving og Line har mer en nok oppdrag med skoing og beskjæring både på stallen og andre plasser.

Så dagene er varierte og innholdsrike. Nå er det november som gjelder og mye har skjedd allerede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *