TS2

Salgshest – Tindra

Tindra fra Stall Stølan

Far: Trúr frá Auðsholtshjáleigu
Mor: Freyja frá Hlemmiskeiði 1A
Reg.nr: NO2009215428
Født: 2009
Bruksområde: Tur, kurs, avl, konkurranse

Tindra er ei sjarmerende hoppe på ca. 137 cm i mankehøyde. Veldig snill hest med et utrolig godt lynne som gjør at hun kan håndteres av alle og rides av de fleste.
Hun har super ridevilje og er ivrig på tur. Meget lett på tøylen og lydig på hjelperene. Tindra er en femgjenge med store bevegelser og lange steg i alle gangarter. Hun foretrekker tølt, men traven har begynt å vise seg innimellom på tur. Passen er ikke prøvd, men viser den under seg selv på beite. En super hest for tur, kurs og litt konkurranser etterhvert for junior, ungrytter eller liten voksen. Med hennes gode stamme passer hun også som fremtidig avlshest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *