VS2

Salgshest – Villingur SOLGT

Villingur fra Stall Stølan

Far: Vigri frá Árbæ
Mor: Baldursbrá fra Stall Kjersem
Reg.nr: NO2010115313
Født: 2010
Bruksområde: Tur, kurs, konkurranse

Stor og meget snill vallak med stort utviklingspotensiale. Villingur har et eksemplarisk gemytt og kan håndteres av alle. Han er uproblematisk i flokk og går godt sammen med alle hester. 
Gangartene er gode med bra takt og fine bevegelser og ikke minst er det mye mer å hente! Han begynner å bli en fin ridehest, men er noe uferdig i ennå. Så nå jobber vi med på lydighet på hjelperene og stabilitet i gangartene. Han tølter lett, men trenger litt mer trening for å bli stabil i gangartene å skille de bedre. Passer til ungdom eller voksen som liker å ri turer, dra på kurs og kanskje starte litt konkurranser om det er et ønske. En uslipt diamant som fortjener et godt hjem der han får være nr.1!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *