NM_2015

Norgesmesterskap 2015

Gjennom en lang vinter, vår og sommer med trening og stevner er NM endelig her, årets store mål. Norsk islandshestforening står for arrangementet og det er en glede for rytterene å kunne sette kursen mot Biri nok en gang dette året. Sju ryttere fra Team Nordmør stiller til start i morgen torsdag 2.juli.

I senior har Line har med seg to hester, Stigandi og Nupur. Med sistnevnte har hun gjort det godt i passdisipliner og tatt mange fine plasseringer og førsteplasser. Det har ikke helt klaffet med Stigandi hittil, men nå håper vi det går veien! Line skal ri T2, V1, F1, T1, PP1, P2 og P3. Lisbeth skal ri Úlfur i V1 og T1 på deres første NM!

I V1 og T1 junior har teamet fem unge og lovende som stiller til start. Hanna/Huldemey, Bjørg/Vænting, Malin/Tyr og Hanna/Litli Tõfri, dette er også deres første NM. For Malin og Hanna er det også deres første stevnesesong så å kvalifisere seg til NM er meget godt jobbet! Mia og Aron skal også ri, de har vert med før og kom på en super 2.plass T1j i 2014.

Det skal bli spennende å se hvordan det går med ekvipasjene fra Team Nordmør mot landets beste ekvipasjer! Ønsker alle sammen masse lykke til!!

Program og startlister finner du her..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *