IMG_4667.JPG

Tølt uttakninger og PP1

Sleipnirstevnet og Norrländska foregår over tre dager dager fylt med mange flotte ekvipasjer. I går var det tølt og pass disipliner som stod på programmet. 

Line og Nupur var først ut av Team Nordmør. De fikk poengene 5,93 og kom på en 12. plass etter uttakningen.  

Deretter vart det bare for Line å sale på Stigandi å gjøre seg klar for T2. Dette er Stigandi og Lines spesialitet, tølt på løse tøyle. Det klaffet ikke helt i dag og fikk poengene 6,03 og ligger på en 7.plass, rett undre finaleplass. Så da får man bare krysse fingrene for trekninger i finalen så de får muligheten til å vise hva de er gode for!

T2 er A-klasse og høyeste klasse man kan ri. I alle A-klasser får man ri alene på banen og velge egen rekkefølge på gangartene firgang (V1) og femgang (F1). Rytteren får også velge musikk til sitt program.

Så var det tid for at Hanna og Huldemey i T3 junior. De gjorde en god jobb og endte med poengene 4,37 og en foreløpig 4.plass og skal dermed ri A-finale i dag! 

T3 og V2 er B – klasser og det er to eller tre ryttere på banen samtidig og speaker gir beskjed om hvilken gangart rytterens skal ri.

Så var det tid for Malin og Tyr skulle vise sitt program i T1 junior og fikk en foreløpig 4.plass med poengene 4,67 og skal ri A – finale i dag! 

I T3 ungrytter kom Tonje og Fafnir ut med poengene 4,57 som er ny pers for ekvipasjen. En foreløpig 4.plass og A-finale i dag!  

Til slutt var det Line og Nupur sin tur i stilpass (PP1) og det ble en god 5.plass!

I Sverige viste Mia og Aron et flott tølt program og fikk poengene 5,60 og en 6.plass. Mia er egentlig junior rytter, men på grunn av få påmeldte i den klassen måtte de ri i ungrytter klassen. Dette var ingen hindring og de sikret seg en B-finale plass som skal ris søndag.

Rytterene og heiagjengen er fornøyde med gårsdagen og gleder seg til uttakningene i dag som allerede er i gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *