IMG_1517_small

WorldRanking

I dag reiser flere Team Nordmør ekvipasjer langveis for å delta på worldRanking stevne. Det blir spennende å følge med på resultatlistene!

Line reiser til Sleipnirstevnet med sin trofaste Stigandi fra Nerbåen og skal ri V1 og T2. I 2011 vant Line og Stigandi T2 (tølt på løse tøyler) på Biri, en stor seier med mange gode konkurrenter! Line har også med Nupur fra Stall Kjersem og de skal konkurrere i F1, T1 og passdisipliner. Det er bare noen få månder siden Line og Nupur vant på Biri sist så nå krysser vi fingrene for suksess!
line_2011

Tonje har med seg Fafnir og stiller i V2 og T3 ungrytter. De gjorde en flott innsats på Midtnorsk mesterskap og fikk gode plasseringer. Gleder oss til å se hvordan det går på Biri!
IMG_2797_small

Malin og Tyr skal delta i juniorklassen i V1 og T1. Denne ekvipasjen har vi vert så heldige å hatt besøk av i en uke og vi har fått trent sammen mot nettopp Sleipnirstevnet. Malin ser ut til å ha full kontroll og vi gleder oss til å se resultatet.
IMG_9367_edited_hostferiefre23-1000

Hanna og Huldemey skal konkurrere på Biri og de skal starte V2 og T3 junior. I helgen fikk vi se dem i gangartsoppvisningen på Sunna islandshestforenings islandshestdag og de ser veldig startklare ut. Lover godt til helgen!
IMG_6192_edited_600

Mia og Aron har tatt turen over grensen og til Sverige. Der skal de konkurrere mot svenskene og noen andre nordmenn som har tatt turen. Mia og Aron har konkurrert i Sverige før og det endte med seier. Blir spennende å høre hvordan det går i år!
mia_sverige_juni

Både Sleipnirstevnet og Norrländska i Sverige er WorldRanking stevner. Dette betyr at en ekvipasje må ha oppnådd en poengsum i de ulike aldersklassene og disiplinene for å kunne delta. Poengene rytteren får på WR-stevner blir registrert i worldRanking listen. Rytterene har tidligere i år deltatt på Midtnorsk mesterskap som også er et WR stevne.

Ønsket alle sammen god tur, masse lykke til, ri pent og ha det gøy!!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *