Midtnorsk mesterskap 2016

I helgen arrangerte Vestnes islandshestforening Midtnorsk mesterskap i Tresfjord. Team Nordmør stilte sterkt og var representert i flere av søndagens finaler.

Line  gjorde det godt og stakk like så gjerne av med seier i T3 (tølt B.klasse) med super tølteren Nupur fra Stall Kjersem! Så kom de på en flott andre plass i F2 (femgang B.klasse) og ikke nok med det så tok de også andreplass i speedpass!
Stigandi var også med og det ble en god tredjeplass i T2 (tølt på løse tøyler A.klasse) og en fin åttendeplass i V1 (firgang A.klasse).

For å se bilder av gjengen kan du gå til VIHFs sin facebookside, mange flotte bilder å se. For fullstendig resultatliste les her..

Foto: Arild Haddal og Christina Nilsen

Neste stevne på kalenderen er gædingakeppni på Orkdal travpark 10 – 12 juni, Sunnamót 2016! Det er første gang Sunna Islandshestforening arrangerer gædingakeppni, så her anbefaler vi alle med hesteinteresse å ta turen for å se islandshesten i en litt annen konkurranseform og for å oppleve disse flotte og kraftfulle hestene!

Mer info finner du her..

Høstleir 2015

Det har vert en knallfin uke med masse godt høstvær og ikke minst mange flotte ryttere og hester! Vi har hatt gode rideøkter på banen, tur i skogen, kos og stell med hestene og ikke minst det sosiale har vert på topp! Mange nye vennskap har blitt knyttet og gamle styrket:)

Takk for en super uke!

Bildene sier mer enn ord, se så fint vi har hatt det!;) Fortsett å lese Høstleir 2015